Kołobrzeg 11 – 13 marca 2020 hala Milenium




środa 11 marca 2020 10:00 – 17:00

10:15 – uroczyste otwarcie targów – pokazy z VIP-ami - na scenie gotują Prezydent Miasta Kołobrzegu Anna Mieczkowska i Starosta Kołobrzeski Tomasz Tamborski

10:45 - pokaz kulinarny Tomasza Królikowskiego - Jesiotr - szlachetna ryba od głowy do ogona -bulion, filet w sosie z czarnej fasoli , pierogi z twarogiem i wędzonym jesiotrem

10:30 - panel szkoleniowy Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego - Nadużycia w hotelarstwie w zakresie gastronomii- moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET *****

12:00 - panel szkoleniowy Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego Koszty zmienne w gastronomii - moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET *****

12:45 - pokazy Grzegorza Gniecha Mistrza Świata oraz Mistrza Polski w Carvingu

13:15 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Tradycyjna kuchnia w połączeniu z kantonem - Pieczona kaczka z mini plackami i sosem hoisin/ mus mascarpone z sosem śliwkowym

13:30 – panel szkoleniowy Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego Ekologiczne rozwiązania dla hoteli - moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET *****

14:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska –Tomasza Królikowskiego - Polskie ryby i runo leśne - dorsz bałtycki w sosie winnym z podgrzybkami - bulion, filetowanie ryby, grzyby w sosie ostrygowym i omówienie umami




czwartek 12 marca 2020 10:00 – 17:00

10:15 - pokazy Grzegorza Gniecha Mistrza Świata oraz Mistrza Polski w Carvingu

10:45 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska

11:00 - Szkolenie Sebastian Kwiatkowski Jak zwiększyć sprzedaż w niskim i wysokim sezonie. Pozyskiwanie klientów z wykorzystaniem internetu - (sprawdź dostępność biletów)

12:00 - pokaz kulinarny Tomasza Królikowskiego - Tradycyjna kuchnia w połączeniu z kantonem - Pieczona kaczka z mini plackami i sosem hoisin/ mus mascarpone z sosem śliwkowym/ klasyczna wołowina w sosie ostrygowym z warzywami i grzybami

12:45 – Szkolenie Od kelnera/portiera/recepcjonisty/…. do managera - moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET ***** - (sprawdź dostępność biletów)

13:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska – Śledzie na różne sposoby

14:00 - pokaz kulinarny Tomasza Królikowskiego - Polskie ryby i runo leśne - dorsz bałtycki w sosie winnym z podgrzybkami - bulion, filetowanie ryby, grzyby w sosie ostrygowym i omówienie umami




piątek 13 marca 2020 10:00 – 15:00

9:00 - *Szkolenie - Od kelnera/portiera/recepcjonisty/…. do managera moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET ***** - BRAK MIEJSC*

10:00 - konkurs dla Wystawców RSTU nagroda Produkt Prohotel dla producenta/dystrybutora produktu najbardziej użytecznego i przyjaznego w hotelarstwie i gastronomii. Komisja konkursowa Zarząd Regionalnego Stowarzyszenia Turystyczno Uzdrowiskowego

10:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Sery w naszej kuchni

10:45 - szkolenie Savoir -vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET ***** - (sprawdź dostępność biletów)

11:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Ryby i przyprawy w naszej kuchni

12:30 - Szkolenie -Kreatywność to siła napędowa hotelarstwa moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP oraz dyrektor finansowy hotel HAVET ***** - (sprawdź dostępność biletów)


pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska  w wykonaniu szefów kuchni: Dominik Malborski, Adam Lojek, Robert Żochowski, Krzysztof Malinowski



*Podane godziny są orientacyjnymi. Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów
*UWAGA Szkolenia- w czwartek i piątek sprawdź dostępność biletów!

 

GASTRO-HOTEL Kołobrzeg
Hala Milenium, ul. Łopuskiego 38
Bezpłatny parking ul. Śliwińskiego 2 , koło stadionu
około 500 m od hali Milenium
Dziękujemy że jesteście z nami już 17 lat!

Biuro targów:
tel. 785 929 205
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
©2020 Gastro-Hotel.pl - Targi gastronomiczno - Hotelarskie - Kołobrzeg