Kołobrzeg 8 – 10 marca 2023 hala Milenium


środa 8 marca 2023 10:00 – 17:00

10:00 – otwarcie targów
10:30 - pokaz kulinarny Euro Toques Polska
11:00 - szkolenie* Gospodarka magazynowa – LIFO, FIFO i „UFO’ - moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP, członek Rady i Zarządu IGHP oraz prezes zarządu Grand Baltic sp. z o.o.
13:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
15:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
17:00 – zakończenie targów


czwartek 9 marca 2023 10:00 – 17:00

10:00 –otwarcie targów
10:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
11:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
13:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
17:00 – zakończenie targów


piątek 10 marca 2023 10:00 – 15:00

10:00 –otwarcie targów
10:00 - szkolenie* Od kelnera/portiera/recepcjonisty/…. do managera Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP, członek Rady i Zarządu IGHP oraz prezes zarządu Grand Baltic sp. z o.o.
11:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
12:00 konkurs dla Wystawców RSTU nagroda Produkt Prohotel dla producenta/dystrybutora produktu najbardziej użytecznego i przyjaznego w hotelarstwie i gastronomii. Komisja konkursowa Zarząd Regionalnego Stowarzyszenia Turystyczno Uzdrowiskowego
12.30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
15:00 – zakończenie targów



Pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska
Gotują dla Państwa szefowie kuchni: Monika Zabłońska, Lucyna Haluch, Jerzy Czapla, Marek Namysłowski, Leszek Muzolf, Przemysław Zwański, Daniel Żurkowski

  • Desery na wiosnę, lato z sosami z nasionami chia
  • Parzenie herbaty na wiosnę i lato
  • Ciasta na bazie herbaty Butterfly
  • Desery z czekoladą
  • Praliny z kaszy jaglanej gotowane w herbacie
  • Fociaccia z mąki orkiszowej z ziołami
  • Wypiek chlebka proteinowego z dużą ilością słonecznika
  • Mięso wieprzowe z marynowanymi pędami sosny
  • Warkocze z indyka na 3 różnych sosach w tym na sosie z rajskich jabłek, oraz z serów Lazur
  • Tartaletki ze szpinakiem i cebulą marynowaną w dzikiej pomarańczy

* Podane godziny są orientacyjnymi. Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów
* UWAGA Szkolenia- środa i piątek – rejestracja obowiązkowa!



GASTRO-HOTEL Kołobrzeg
Hala Milenium, ul. Łopuskiego 38
Bezpłatny parking ul. Śliwińskiego 2 , koło stadionu
około 500 m od hali Milenium
Dziękujemy że jesteście z nami już 19 lat!



Biuro targów:
tel. 785 929 205
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.



UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
©2023 Gastro-Hotel.pl - Targi gastronomiczno - Hotelarskie - Kołobrzeg - strona wykonana przez: Pozycjonowanie i Marketing