Zapraszamy do odwiedzenia naszych targów i wzięcia udziału w szkoleniach i konkursach uczniów szkół gastronomiczno – hotelowych. 

WAŻNA INFORMACJA!
Pierwsze dwa dni Targów przeznaczone są WYŁĄCZNIE dla właścicieli, menadżerów i pracowników z branży HoReCa.
Wstęp na teren targów dla szkół tylko po wcześniejszej rejestracji biletów, potwierdzonej u organizatora w  trzeci dzień targów – PIĄTEK!
Limit czasowy –każda z grup może przebywać na terenie targów przez 2,5 godziny (1,5 h szkolenie+1 h zwiedzanie)


Bilet uprawniający do udziału w szkoleniach jest jednocześnie biletem wstępu na targi.
Cena biletu na szkolenie wynosi 25 zł (+5 zł zaświadczenie) (poza szkoleniem Wino w gastronomii- indywidualny cennik).
Liczba biletów jest ograniczona - decyduje kolejność zgłoszeń -pisemna rezerwacja w biurze organizatora oraz wpłata zaliczki.


Z zaproszenia otrzymanego od firmy wystawiającej się na targach skorzystać może wyłącznie kadra nauczycielska!

Bilety wstępu można zarezerwować w biurze organizatora targów faxem bądź mailowo.
WAŻNE!! Po dokonaniu rejestracji prosimy o potwierdzenie telefoniczne rezerwacji.

 
2

Młodzież szkolną zapraszamy na szkolenia w piątek 13 marca 2020 roku.

Zapraszamy na szkolenia: 

13 marca godz. 9.00 - Od kelnera/portiera/recepcjonisty/…. do managera

Opowieść o różnych ścieżkach kariery, o szybkiej możliwości awansu uzależnionej od własnej determinacji do rozwoju. Swoje drogi kariery zaprezentują managerowie HAVET Hotel *****


13 marca godz. 10.45 Savoir -vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości


13 marca godz. 12.30 Kreatywność to siła napędowa hotelarstwa



Zespół hotelu zaprezentuje spotkanie managerskie, aby pokazać jak rodzi się nowy produkt w hotelarstwie, dlaczego praca w branży jest ciekawa.



Moderator spotkań:
Agnieszka Maszner-Paprocka dyrektor regionalny Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego oraz dyrektor finansowy hotel HAVET *****

Ekonomistka z wykształcenia, ukończyła Wyższą Szkołę Bankową w Toruniu oraz studia podyplomowe na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu na kierunku finanse i rachunkowość. W okresie ostatnich dwóch lat ukończyła studia podyplomowe na kierunku psychologia w zarządzaniu organizacjami wraz z certyfikacją – certyfikat Franklin University oraz na kierunku zarządzenie nieruchomościami. Posiada 20-letnie doświadczenie w pionie finansowym, a od kilku lat jako członek zarządu w spółce z o.o. Od 2012 roku związana zawodowo z hotelem Havet w Dźwirzynie, gdzie obecnie pełni funkcję dyrektora finansowego i prezesa zarządu spółki. Od grudnia 2018 dyrektor regionalny IGHP w woj. zachodniopomorskim. Mieszka w Kołobrzegu.


Formularze zgłoszeniowe dla zainteresowanych udziałem przesyłamy mailem lub faxem.

 

Kontakt:

Biuro targów
32 376 08 60

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
©2020 Gastro-Hotel.pl - Targi gastronomiczno - Hotelarskie - Kołobrzeg