Kołobrzeg 8 – 10 marca 2023 hala Milenium
środa 8 marca 2023 10:00 – 17:00
10:00 – otwarcie targów
10:30 - pokaz kulinarny Euro Toques Polska
11:00 - szkolenie* Gospodarka magazynowa – LIFO, FIFO i „UFO’ - moderator spotkania: Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP, członek Rady i Zarządu IGHP oraz prezes zarządu Grand Baltic sp. z o.o.
13:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
15:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
17:00 – zakończenie targów
czwartek 9 marca 2023 10:00 – 17:00
10:00 –otwarcie targów
10:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
11:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
13:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
17:00 – zakończenie targów
piątek 10 marca 2023 10:00 – 15:00
10:00 –otwarcie targów
10:00 - szkolenie* Od kelnera/portiera/recepcjonisty/…. do managera Agnieszka Maszner-Paprocka, dyrektor regionalny IGHP, członek Rady i Zarządu IGHP oraz prezes zarządu Grand Baltic sp. z o.o.
11:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
12:00 konkurs dla Wystawców RSTU nagroda Produkt Prohotel dla producenta/dystrybutora produktu najbardziej użytecznego i przyjaznego w hotelarstwie i gastronomii. Komisja konkursowa Zarząd Regionalnego Stowarzyszenia Turystyczno Uzdrowiskowego
12.30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska
15:00 – zakończenie targów
Pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska
Gotują dla Państwa szefowie kuchni: Monika Zabłońska, Lucyna Haluch, Jerzy Czapla,
Marek Namysłowski, Leszek Muzolf, Przemysław
Zwański, Daniel Żurkowski
- Desery na wiosnę, lato z sosami z nasionami chia
- Parzenie herbaty na wiosnę i lato
- Ciasta na bazie herbaty Butterfly
- Desery z czekoladą
- Praliny z kaszy jaglanej gotowane w herbacie
- Fociaccia z mąki orkiszowej z ziołami
- Wypiek chlebka proteinowego z dużą ilością słonecznika
- Mięso wieprzowe z marynowanymi pędami sosny
- Warkocze z indyka na 3 różnych sosach w tym na sosie z rajskich jabłek, oraz z serów Lazur
- Tartaletki ze szpinakiem i cebulą marynowaną w dzikiej pomarańczy
* Podane godziny są orientacyjnymi. Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów
* UWAGA Szkolenia- środa i piątek – rejestracja obowiązkowa!
GASTRO-HOTEL Kołobrzeg
Hala Milenium, ul. Łopuskiego 38
Bezpłatny parking ul. Śliwińskiego 2 , koło stadionu
około 500 m od hali Milenium
Dziękujemy że jesteście z nami już 19 lat!
Biuro targów:
tel. 785 929 205
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.