Kołobrzeg 26 - 28 marca 2025 hala Milenium


POKAZY 2025:

Pokazy kulinarne:




Uwaga, miłośnicy słodkości i kulinarnych inspiracji!




Beza Polska serdecznie zaprasza na wyjątkowe prezentacje, które przeniosą Was w świat niebiańskich smaków! - Sebastian Gabryś Turczyniak Beza Polska



Harmonogram prezentacji:

1. Jak stworzyć wyjątkowy deser, aby zostać wyróżnionym i zapamiętanym przez klientów? - Poznaj tajniki tworzenia deserów, które zachwycą każdego gościa i wyróżnią Twoje menu na tle konkurencji.

2. Motywacja personelu w sezonie w stylu liderów - Dowiedz się, jak skutecznie motywować zespół w intensywnym sezonie, czerpiąc inspiracje od najlepszych liderów branży.

3. HIT 2025 – beza z lodami, gorzką czekoladą i espresso - Odkryj najnowszy trend kulinarny: połączenie chrupiącej bezy, kremowych lodów, intensywnej gorzkiej czekolady i aromatycznego espresso.








W imieniu organizatorów kolejnej edycji Targów Gastro-Hotel w Kołobrzegu, zapraszam do uczestnictwa w tym wydarzeniu branżowym. W tym roku, podobnie jak podczas poprzednich edycjach targów będzie przyznana przez Zarząd RSTU nagroda Produkt Prohotel dla producenta/dystrybutora produktu najbardziej użytecznego i przyjaznego w hotelarstwie i gastronomii. Komisja konkursowa dokona oceny w środę 26.03. , a nagroda zostanie wręczona w czwartek 27.03.2025r.

Pozdrawiam"

Mariusz Ławro
Prezes Zarządu
RSTU Kołobrzeg

www.rstu.pl
facebook.com/rstu.kolobrzeg




UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
©2025 Gastro-Hotel.pl - Targi gastronomiczno - Hotelarskie - Kołobrzeg - strona wykonana przez: Pozycjonowanie i Marketing