Kołobrzeg 26 - 28 marca 2025 hala Milenium
POKAZY 2025:
Pokazy kulinarne:

Uwaga, miłośnicy słodkości i kulinarnych inspiracji!

Beza Polska serdecznie zaprasza na wyjątkowe prezentacje, które przeniosą Was w świat niebiańskich smaków! - Sebastian Gabryś Turczyniak Beza Polska

Harmonogram prezentacji:
1. Jak stworzyć wyjątkowy deser, aby zostać wyróżnionym i zapamiętanym przez klientów? -
Poznaj tajniki tworzenia deserów, które zachwycą każdego gościa i wyróżnią Twoje menu na tle konkurencji.
2. Motywacja personelu w sezonie w stylu liderów -
Dowiedz się, jak skutecznie motywować zespół w intensywnym sezonie, czerpiąc inspiracje od najlepszych liderów branży.
3. HIT 2025 – beza z lodami, gorzką czekoladą i espresso -
Odkryj najnowszy trend kulinarny: połączenie chrupiącej bezy, kremowych lodów, intensywnej gorzkiej czekolady i aromatycznego espresso.


W imieniu organizatorów kolejnej edycji Targów Gastro-Hotel w Kołobrzegu, zapraszam do uczestnictwa w tym wydarzeniu branżowym. W tym roku, podobnie jak podczas poprzednich edycjach targów będzie przyznana przez Zarząd RSTU nagroda Produkt Prohotel dla producenta/dystrybutora produktu najbardziej użytecznego i przyjaznego w hotelarstwie i gastronomii. Komisja konkursowa dokona oceny w środę 26.03. , a nagroda zostanie wręczona w czwartek 27.03.2025r.
Pozdrawiam"
Mariusz Ławro
Prezes Zarządu
RSTU Kołobrzeg
www.rstu.pl
facebook.com/rstu.kolobrzeg
